banner2752
banner2750
banner2776

Zeki Aygün; Ak Parti'de Devamlılık Esastır

Yerel seçim sürecine girildiği süreçte heyecanla Ak Parti’nin adaylarının belirlenmesi bekleniyordu. Geçtiğimiz hafta açıklanan adayların ilimizde yankıları devam ede dursun adaylar sahada seçim çalışmalarına başladı.

Ak Parti’de Kocaeli Kurucu İl Yöneticiliği, Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı, Kocaeli İl Başkanlığı, 24.25.26. Dönem Kocaeli Milletvekilliği, İki dönem Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyeliği görevlerini üstlenen Zeki Aygün 27.Dönem Milletvekilliği listelerinde kendine yer bulamamıştı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı da olan Aygün’ü geçen hafta ilimizde yapılan aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Derince Belediye Başkan Adayı olarak ilan eti.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Partisi tarafından Derince Belediye Başkan Adayı Gösterilen Zeki AYGÜN çalışmalarına hızlı bir şekilde start verdi.

Zeki Aygün doğma büyüme Derince’li, her ne kadar Milletvekili seçilince son yıllarda Başiskele ilçesinde otursa da herkesin bildiği üzere Derince İlçesinde hali hazırda ikamet adresinin bulunduğu ve hiç bozmadığı bir evi mevcut. Kırk yılı aşkındır faaliyet gösterdiği firmasının yerini hiç değiştirmeyen Aygün’ün doğup büyüdüğü ilçeye yabancılık çekmeyeceği belli.

Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan programlara erken başlayan Aygün’ün ilk durağı Derince İlçesinde bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü oldu. Kocaeli İl Emniyet Müdürü Sayın Necati DENİZCİ’ye gerçekleştirilen ziyarette Zeki Aygün’e Ak Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, Başkan Yardımcısı Hakan Karadeniz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu eşlik etti.

Ak Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün seçim çalışmalarının devam ederken esnaf ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra ilçede bulunan resmi kurum ve kuruluşlara da ziyaretler gerçekleştiriyor.

Aygün Derince’yi birlikte yöneteceğiz olmazsa olmaz dediği muhtarlara büyük önem verdiğini dile getirerek gittiği mahallelerde muhtarlarla istişare ediyor. Derince Mersincik Mahalle Muhtarı Ömer OK’u Mersincik Mahalle konağında ziyaret eden Aygün Mersincik Mahallesinin önceliklerini yerinde inceleyerek dinledi.

Muhtarlık ziyareti sonrası konuşan Zeki Aygün; Ak Parti kurulduğunda bugüne kadar siyasetin sesini, soluğunu ve rengini değiştirmiştir. Ülke genelinde olduğu gibi yerelde İl ve İlçemizde sayısız yeniliklere ve hizmetlere imzasını atmıştır.

Çok uzun yıllardır Derince ilçesinde yaşıyorum yapılan her hizmetin ve yeniliğin yeri geldi icracısı, yeri geldi uygulayıcısı, yeri geldi destekçisi ve yeri geldi bir vatandaş olarak şahidi olduk. Şehrimize sayısız hizmetler gerçekleştirdik. Öyle birilerinin bilgisayar başında klavye kahramanlığı yaparak Aygün ne yapmıştır? Demesiyle olmuyor Beyler bu işler. Biz tüm teşkilatlarımızla tüm kademelerimizle birlikte şahsi olarak ta 17 yıldır sokaktayız. Milletvekilliği yaptığım dönemde bizler haftanın 3 günü TBMM’de yasama faaliyetlerinde bulunuyor kalan 4 günü Kocaeli ilimizde geçiriyorduk. Şuan tüm Milletvekillerimiz bu özveri ile çalışıyor. Milletvekilliği yaptığım 7 yılda Kocaeli iline gelmediğim haftalar plan bütçe görüşmeleri hariç bir elin parmaklarını geçmez. İkimilyon nüfuslu bir ilde yaşıyoruz. Çarşı, Pazar, düğün, cenaze, dernek vs. yürüdüğümüz yollar milyonlarca kilometreyle ifade edilemez. Amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olanlar bizi anlamakta güçlük çekiyor.

Diyerek son günlerde hakkında muhalefet tarafından yapılan yıpratmalara atıfta bulundu.

Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün; Ak Parti bir dava hareketidir. Bizim partimizde devamlılık esastır. Kişilere bağlı bir hareket değiliz, Bugün varız yarın yokuz, koltuklar gelir ve geçer ama aziz milletimize hizmet götürmek için bu bayrak yarışında bizim devraldığımız gibi birileri de vakti geldiğinde bu vazifeyi bizden devralacaktır dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680