banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Zeki Aygün Gölcük’te

2014 yerel seçimlerine hazırlanan AK Parti İlçe Teşkilatı, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) hazırladığı program doğrultusunda, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, AK Parti İlçe Teşkilatı Milletvekili Zeki Aygün’ü ağırladı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Sedat Yücel ve beraberindeki partililer ile önce Erzurum eşrafından olan 6 çocuk bası Yeni Mahalle sakinlerinden Nuri Eslek’in Bayram Camii’nde kılınan cenaze namazına eşlik ettiler. Cenaze namazından sonra, İznikliler Derneği’nde İznikliler ile çay içip sohbet eden Vekil Aygün ve beraberindekiler daha sonra çarşı merkezine indiler.

ÇARŞIDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Vekil Aygün ve beraberindeki AK Parti Heyeti, cenaze namazının ardından da ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerine başladılar. Esnaf ziyaretlerine Merkez Mahallesi 20. Sokak’tan başlayan AK parti Heyeti, sokak üzerinde bulunan sağlı sollu bütün esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dilediler. Esnafın işlerini ve bir sıkıntıları olup olmadığını soran Vekil Aygün, sorunları olan esnafı dikkatle dinleyerek, araştırılması gereken konuları danışmanına not ettirdi. Vekil Aygün, esnaf gezisi sırasında girdiği bir dükkanda gördüğü küçük bir kız çocuğunu kucağına alarak uzun uzun sevmesi, Aygün’ün çocuk sevgisini gözler önüne serdi. Vekil Aygün ve beraberindekilerin son esnaf ziyareti, 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan Gemici Ticaret oldu. Bundan bir süre annesi vefat eden Metin Gemici’yi dükkanında ziyaret eden Vekil ve başkanlar, Gemici’ye taziye ziyaretlerini sundular. AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün Gölcük ziyaretei akşam saatlerinde yaptığı ve geçtiğimiz hafta içinde açılan Durak Market’i ziyaretiyle son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826