banner2779
banner2752
banner2750

 Zeki Aygün İZAYDAŞ’ı inceledi

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İZAYDAŞ’ı ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Milletvekili Aygün, İZAYDAŞ’ın sadece çöp depolama alanı değil, aynı zamanda enerji üreten bir kurum olduğuna dikkat çekti.

 

ÖNCE SUNUM ARDINDAN SAHA TURU

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş ile birim müdürleri de hazır bulundu. İlk olarak Proje Şefi Onur Uludağ, kurum ve çalışmalarla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Çeşitli soruların da yanıt bulduğu sunumun ardından, Milletvekili Aygün’e tesis turu yaptırıldı. Çöp gazından enerji üretim tesisi ve çöp sızıntı suyu arıtma tesisi çalışmalarını yerinde inceleyen Aygün, yetkililerden teknik konularda bilgi aldı.

 

“SEKTÖR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Zeki Aygün, ziyaretin ardından bir açıklama yaptı. Aygün, İZAYDAŞ’ın yaptığı çalışmaların Türkiye’de bu sektör için çok önemli olduğunu belirtti. Milletvekili Aygün, “İZAYDAŞ’ın çalışmalarını yerinde görerek Genel Müdür Saraç ve ekibinden bilgi almak için bir ziyarette bulunduk. Burada sadece çöpler depolanmıyor. Aynı zamanda çöp gazının enerjiye dönüştüğü bir tesis başarıyla çalıştırılıyor. Diğer yandan çöp sızıntı sularının arıtılarak, çevrenin kirlenmesini önleyecek arıtma sistemlerinin yapıldığını gördük. Son derece modern teknolojilerin kullanıldığını öğrendik. Tüm bu çalışmalar çevre ve insan sağlığı için önemli hizmetler. Özverili çalışmalarından dolayı Genel Müdür Muhammet Saraç ve ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.

 

“YATIRIMLAR TESİSİN GELECEĞİ İÇİN”

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise ziyaretinden dolayı Milletvekili Zeki Aygün’e teşekkür etti. Milletvekilimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk diyen Saraç, bir yandan çevre için hizmet verdiklerini diğer yandan tesisi gelecekte uzun yıllar ayakta tutacak yatırımlar yaptıklarını kaydetti. Genel Müdür Muhammet Saraç, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’e ziyaret anısına bir hediye takdim etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751