banner2779
banner2752
banner2750

Zeki Aygün, Ordululara Konuk Oldu

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki, SKM programları kapsamında önceki akşam Derince Sırrıpaşa Mahallesi’nde bulunan Derince 52 Ordulular Derneği’ni ziyaret etti. Beraberinde AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve ilçe yöneticileriyle birlikte dernek üyeleriyle bir araya gelen Aygün’ü; Derince 52 Ordulular Dernek Başkanı Sebahattin Türkmen, Derince Ordulular Dernek Başkanı Kenan Yeşiltaş ve yönetimi karşıladı.

DUANIZ VE DESTEĞİNİZ ÖNEMLİ

Dernek üyelerine teşekkür eden ve geç saatte salonda yer alan vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür eden Aygün, “Seçim süresince sizlerin duanızı ve desteğinizi istiyoruz. Seçimlerin sonrasında da sizlere en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Gönül belediyeciliğini üst seviyede tutacağız. Makam kapımız olmayacak, sizlerle direk görüşeceğiz” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751