ZEKİ AYGÜN’DEN KÖRFEZ ÇIKARMASI
 SKM Programları Kapsamında Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN Körfez ilçe de yavuz sultan selim mahallesinde esnaf stk ziyaretleri ve yoğun katılımlı ev toplantıları gerçekleştirdi.Gerçekleşen programlara Akparti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM, Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN, SKM Başkanı Şaban AYDIN ve Kalabalık teşkilat mensupları katılım sağladı.

Kocaeli milletvekili Zeki AYGÜN ‘Provakasyonlara Dikkat’

Gerçekleşen SKM programlarında Yavuz Sultan Mahallesi sakinleriyle biraraya gelen Kocaeli Milletvekili AYGÜN özellikle seçimler yaklaştıkça artniyetli insanların ortaya çıktığını ve provakasyonlara dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Kendisinin Hakkari koordinatörü olduğunu bölge halkını çok iyi tanıdığını ancak onların temsilcisi olduğunu iddaa eden HDP ninkürtlerle bir alakası olmadığını kandil ve pensilvanya güdümünde hareket ettiğini bununda ortaya çıktığını ifade etti. Kıblesi taksim olanın bu ülkeye verecek birşeyinin olamayacağını müdeyyin ve muhafazakar kürt seçmenin HDP nin oyununa gelmeyeceğini söyledi.7 haziran seçimleri için mahalle sakinlerinden destek isteyen Zeki AYGÜN özgürlük ve özlük haklarının teminatının Ak parti olduğunun ALLAH ın izniyle 7 haziran akşamı Yeni Türkiye yoluna Akparti iktidarıyla devam edecek.

İlçe Başkanı Osman BADEM ‘Yasaklar Bizimle Kalktı’

Akparti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM halkın birçok özgürlükten mahrum olduğunu ordu evlerinde, askerin yemin törenlerinde bölge halkının karşı karşıya kaldığı  psikolojik baskının artık ortadan kalktığının şimdi kürtçetv,kürtçe kuran meali,Artuklu üniversitesinde kürdoloji enstitüsünün faaliyette olduğunu bunun kürtlerin temsilcisi olduğunu iddaa eden HDPnin dayatmasıyla değil Akparti iktidarının kendi halkıyla barışık politikalar üretmesiyle gerçekleştiğini malum cenahın çözüm sürecine bile el freni olmaya kalkıştığını ALLAH ın izniyle sürecin başarıya ulaşacağını ifade etti.7 Haziran seçimlerinde halkın seçiminin istikrar ve özgürlüklerden yana olacağından emin olduğunu söyleyen BADEM destek isteğini yineledi. Gerçekleşen SKM programında gördükleri ilgiden oldukça memnun kalan Akpartililer mahalleden mutlu ayrıldılar.








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817