Zeki Aygün’den Odalara Ziyaret

Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, seçim ziyaretlerine Derince Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Osman Koçyiğit ve Derince Şoförler Odası Başkanı Yaşar Tuncer ve yönetimlerini ziyaret etti. Bakkallar Odası’nda gerçekleşen ziyarette meclis üyesi adayları ile Derince eski Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Çepil’de hazır bulundu.

TALEPLERİ İYİ BİLİYORUZ

Zeki Aygün, “Adaylığımızın açıklandığı günden itibaren sahadayız ve halkın arasındayız. Vatandaşlarımızın ve STK’larımızın taleplerini dinleyerek seçim beyannamemizi hazırladık. İlçemizin sorunlarını da iyi biliyoruz. İlçede özellikle ekonomik canlanmayı arttırma adına projelerimiz olacak. Vatandaşlarımızın ring sefer talepleri var. Bunları da sizlerle görüşerek hayata geçireceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817