ZEKİ AYGÜN’ÜN KURUÇEŞME TURU
 AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezince yürütülen çalışmalar doğrultusunda Milletvekili Adayları İzmit’te çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün Milletvekili Zeki Aygün, Kuruçeşme Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Doğan Mahallesi’nde esnaflarla buluşan Aygün’e İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi Bülent Durmuş ve Mahalle Başkanı Musa Yazıcı eşlik etti.

 

PAZARCIDAN TEŞEKKÜR

Bölge esnaflarının her birinin dükkânlarına konuk olan Aygün ve beraberindekiler vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı işler diledi. Sonrasında Kuruçeşme Kapalı Pazar esnafını ziyaret eden Zeki Aygün, hem pazardan alışveriş yaptı hem de pazarcılarla sohbet etti ve pazarcıların taleplerine de kulak verdi. Aygün’e 7 Haziran seçimlerinde başarılar dileyen pazarcı esnafı da gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817