ZEKİ CANŞI ADAY OLMAYACAK
 Malumunuz, 7 Haziran 2015 seçimlerinde birçok sivil toplum örgütlerinin ve sosyal çevrelerin toplumsal uzlaşması ve desteğiyle 3.cü kez Ak Parti’den Kocaeli milletvekili aday adayı oldum. Tüm bu sosyal ve toplumsal desteğe rağmen Takdir-i ilahi aday olamadım. Yapılan bu seçimler neticesinde hükumet kurulamadığından, 1 Kasım 2015 tarihinde seçimlerin yeniden yapılmasına karar verildi.

 

Çevremden ve dostlarımdan yeniden aday adayı olmam noktasında yapılan tüm baskı ve telkinlere rağmen, aldığımız aile meclisi kararı gereğince, tekrarlanacak olan bu seçim için yeniden aday adayı olmayı gerekli görmedim. Hizmet noktasında bana bir görev düşerse ve büyüklerimce bir emr-i vaki ile karşı karşıya kalırsam, milletin hadimi olma yolunda seve seve milleti temsilen milletin ve partimin emrine amade olmaktan kaçınmayacağım.

 

1 Kasım 2015 seçimlerinin aday adayı arkadaşlarıma, partimize, ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817