banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Zengin; "En büyük gücümüz; millet zenginliğimiz"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Enver Zengin, İzmit İlçe SKM tarafından düzenlenen program kapsamında 28 Haziran Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Programlara, İlçe Yöneticisi Rıfat Akbaş, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Erdoğan Çakır, Mahalle Başkanı Şenol Gündüz, Kadın kolları yöneticileri katıldı. Düzenlenen ziyaretlerde vatandaşlarla birebir görüşen Milletvekili Adayı Zengin, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, tüm vatandaşları AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeye davet etti.

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN…

28 Haziran Mahallesi sakinleri AK Partilerin ziyaretlerinden kaldıkları memnuniyeti ifade ederek, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye desteklerinin tam olduğunu ifade etti. Zengin, AK Parti ile Türkiye’nin 16 yıldır olduğu gibi daha ileriye gideceğini belirterek, “Daha ileriye gideceğiz, ekonomik olarak daha güçlü olacağız. Bunu yapmak için arkamızdaki en büyük gücümüz Fas’tan Endonezya’ya, Avrupa’dan Güney Afrika’ya uzanan millet varlığımızdır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826