Zeybek ve Katırcıoğlu’ndan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mazbatasını aldıktan sonra tebrik ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor. Söğüt, AK Parti MYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu nu da geçtiğimiz gün makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Başkan Söğüt, nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekilleri Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu’na teşekkür etti.

MUTLU BİR KENT

Başkan Şener Söğüt, “Nazik ziyaretlerinden dolayı vekillerimize teşekkür ediyorum. Seçim süresince yaptıkları çalışmalar ile bizlere her zaman destek oldular, güç verdiler. Bizler de bu aldığımız güçle Körfez’i insanların yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getirmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Milletvekili Emine Zeybek de, “Şener Söğüt Başkanımızın başarılı olacağından hiçbir şüphemiz yok” ifadelerini kullandı. Radiye Sezer Katırcıoğlu da konuşmasında, “Körfez emin ellerde. Aldığı bayrağı daha da yukarıya taşıyacaktır. Bizler de Milletvekilleri olarak Ankara’da, mecliste her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817