Zeytinoğlu ,yarı maraton koşusunu tamamladı

     Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte ilçe belediye başkanları, Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve çok sayıda sposever katıldı.

    Protokolda bulunan kişiler ile birlikte 3 kilometre mesafeyi yürüyen KSO Başkanı Zeytinoğlu, daha sonra koşulan maratona da katılarak 10 kilometre mesafeyi tamamladı. Maratona Kocaelispor forması ile renk katan KSO Başkanı Zeytinoğlu, bir bakıma bu maratonda Koocaelispor’u tek başına temsil eden kişi oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817