banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ziraat Bankası Nisan’da Sarnıçhan'da

Körfez’de tamamlanması yılan hikayesine dönen ve Körfez Belediyesi’ni de zarara uğrattığı söylenen projesi Sarnıç Han İş Merkezi’ne, binanın alt katında geniş bir alana sahip olan Ziraat Bankası’nın Nisan ayında taşınacağı belirtiliyor.
Alınan bilgilere göre halen iş merkezinde yalnızca Cemil Fidan adlı ayakkabı ve spor malzemesi mağazası aylar öncesinden yerini almıştı. 
Teslim tarihinin üzerinden yaklaşık 2 yıl geçen ve belediyenin de sattığı dükkanlara kira ödemesine neden olan projede, açılacak yol için binasını vererek alt kattaki iş yerinin sahibi olan Ziraat Bankası Tütünçiftlik Şubesi taşınma hazırlıklarına başladı.
Ağadere Caddesi girişinde daha önce belediye hizmet bürosu olan binada hizmet veren Ziraat Bankası, iç donanım ve düzenlemeyi ihaleye verip, çalışmalara başladı. 
Düzenleme sonrasında Nisan ayında taşınmanın gerçekleşmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826