banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ziraat Odası Karıştı

İZMİT Ziraat Odası eski başkanı Şinasi Turoğlu’nun yönetiminde bulunan İbrahim Kolaylık kendisini kovalayıp küfür ettiğini iddia ettiği İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan’ı şikayet etti. Şikayet için Bekirpaşa Karakolu’na giden Kolaylık olayı şu şekilde anlattı, “Büyükşehir Belesiyesi’nin mezbahasında çalışıyorum. Yusuf Karaaslan sabah işime giderken mezbaha yolunda arabasıyla önümü kesti. Direksiyonda oğlu vardı. Arabasından inerken ‘Ölümün benim olacak’ diye beni tehdit etti. Üzerimde ruhsatlı silah vardı. Olay çıkmasın diye kaçtım.”

TAHRİKLERİ YÜZÜ GEÇTİ
İlk olarak Bekirpaşa Karakolu’na şikayette bulunan Kolaylık savcılığa da şikayette bulunacağını söyledi. Olayları yalanlamayan Karaaslan ise aynı davranışın Kolaylık tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Oda seçimlerini kazandığı bir yıldan beri odaya gelmek için aynı yolu kullandığını ifade eden Karaaslan, “Aynı yolu kullandığımız için sürekli karşılaşıyoruz. Her karşılaşmamızda bana küfür edip kaçıyor. Bu tahrik bu güne kadar yüzün üzerine çıktı. Beni karakoldan aradılar bende şikayette bulunacağım” açıklamasında bulundu.

AİLEME DE HAKARET ETTİ

Şinasi Turoğlu’nu kastederek Kolaylık’ın arkasındaki destekçileri bildiğini söyleyen Karaslan, “Haftanın iki günü beni tehdit edip kaçıyor. Bu olaylar başkan olduğum için, çekemedikleri için yaşanıyor. Ben susuyordum” dedi. Elindeki suç duyurusunu gösteren ve 2012 yılında kendisinin de hem Kolaylık’ı hem de Turoğlu’nu şikayet ettiğini açıklayan Karaaslan, “Şimdi savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Sadece bana değil yanımda bulunan aile bireylerime, oda yönetimimde bulunan Hasan abiye de hakaret edip kaçtı” şeklinde konuştu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826