banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ziya Yıldız : Terör amacına ulaşamayacak

Başkan Ziya Yıldız toplantısına okulların bu hafta açılmış olması sebebi ile eğitim konusuyla devam etti. Başkan Yıldız “ 2012-2013 eğitim öğretim yılı bütün öğrencilere hayırlı olsun. Başarılı bir yıl geçirmeleri dileği ile” dedi. Ziya Yıldız İmam Hatipler konusuna da değindi. Yıldız “ İlçemizde 200’e yakın bir müracaat bekleniyordu,  beklenenin üzerine çıkarak bu sayı 297’yi buldu. İmam Hatiplerin bu şekilde olması mutlu edici. Yıllardır İmam Hatiplilere haksızlık yapıldı, medya buna ses çıkarmadı. Şimdi ise her öğrenciye eşit haklar veriliyor ama medya buna anlamsızca tepkili haberler yapıyor. Din başlı başına bir alan, bunun için de ayrı bir eğitimin olması güzel.” diyerek bu konudaki konuşmasına son verdi.

Başkan Ziya Yıldız Başkan Sensin projesiyle alakalı açıklamalarda bulundu

AK Parti Gölcük Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısında Başkan Ziya Yıldız gençlere Başkan Sensin projesini anlattı.AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız ” Başkan Sensin projesi Ak Gençlik olarak bizim son derece önemsediğimiz bir proje.  Bu projeyi İl Başkanımız Sn. Yusuf AKIN’da son derece önemsiyor, bu sebeple tüm ilçelerimizde gençlerin yaşadıkları yerlere dair projelerini ifade etmelerine olanak tanıyan Başkan Sensin kabinleri kuruluyor” dedi.

Bu hafta sonu 22-23 Eylül Cumartesi Pazar 10:30 ve 17:00 arasında Başkan Sensin kabinimiz Gölcük ilçemizde kurulacak. 22 Eylül Cumartesi günü Cumhuriyet Caddesi AK Parti eski ilçe binamızın önü, 23 Eylül Pazar günü ise 20. Sokak Prestij Caddesi Adanan Menderes İş Merkezi önünde kurulacak olan kabinlerimizde genç arkadaşlarımız projelerini kabinlerdeki video kamera vasıtasıyla bizzat Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e iletebilecekler.

Başkan Yıldız konuşmasının devamında “ Burada herhangi bir siyasi parti ayrımı gözetmiyoruz.

Gölcükte yaşayan genç arkadaşlarım farklı herhangi bir siyasi partide görev yapıyor olabilirler, herhangi bir STK da görev yapıyor olabilirler, öğrenci olabilirler veya işçi olabilirler.Bu projede bizim için önemli olan gençliğimizin nerede ne şekilde görev aldığı değil Gölcüğümüze daha fazla değer katmak adına gençliğimizden çıkan gençlikle alakalı genç projelerin hayata geçmesidir.

Belediye Başkanımıza projeyi sunduğumuzda yaşadığı heyecana yakinen şahit oldum, desteklerinden dolayı kendisine Gölcük Gençliği adına şükranlarımı sunuyorum. İlçemizde yaşayan ve ilçemiz adına düşünen dertlenen ve güzel hayalleri olan tüm Gölcük Gençliğine sesleniyorum haydi kardeşim söz senin, haydi genç kardeşim ‘Başkan Sensin’ diyerek toplantıya son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826