Zor kurtarıldı
Edinilen bilgilere ve iddialara gore; İzmit İlçesi Yahya Kaptan Mahallesi D-100 Karayolu üzeri Baumax Alış Merkezi karşısında meydana gelen kazada,  İstanbul istikametine seyir halinde olan bir TIR’a arkadan  kamyon çarptı. Kamyon sürücüsü şöför mahallinde sıkıştı. İtfaiyenin yaklaşık 4 saatlik çalışması sonucu şoför sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı
 
KAMYONDA SIKIŞTI
 İddialara göre kaza şöyle gelişti:  Zafer Örmeci, idaresindeki 03 EF 910 plakalı kamyonla D-100 Karayolu İstanbul istikametine seyir halinde iken Baumax Alışveriş Merkezi önüne geldiğinde önünde seyreden Erdal Özkaraaslan idaresindeki 41 R 9571 plakalı TIR’a çarptı.TIR’a bir aracın çarptığını fark eden Erdal Özkaraaslan, fren yaparak yaklaşık 100 metre sonra durabildi. Araçtan indiğinde TIR’ın arkasındaki kamyonu gören sürücü polis ve sağlık görevlilerini aradı. Kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle Örmeci’nin ayakları kullandığı kamyonla TIR’ın dorsesi arasında sıkıştı. 
 
YAKLAŞIK 4 SAATTE
KURTARILDI
Gece 02:00 de başlayan  kurtarma çalışmaları sabah saatlerine kadar devam etti. Itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Zafer ÖrmeciHemen sedyeyle ambulansa Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Sıkışma nedeniyle ayaklarında parçalanma olan Zafer Örmeci hemen ameliyata alındı. Yaralının çıkarılması sonrasında kazaya karışan bir kamyon ve bir TIR çekici yardımıyla otoparka çekildi. İtfaiye ekiplerinin yolda yaptığı temizleme çalışması sonrasında 3.5 saat boyunca trafiğe kapanan D-100 İstanbul istikametine tekrar trafik verilmeye başlandı. Polşs ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken TIR sürücüsü Erdal Özkaraaslan ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817