ZÜBÜK'Ü İZLESİNLER
 Muhalefet partiler MHP, SP ve BBP İl Teşkilatları’nın aylık olarak düzenlediği il başkanları toplantısının 3’üncüsü SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu ev sahipliğinde Güllüoğlu’nda gerçekleştirildi. 

ZÜBÜK'Ü İZLESİNLER

Toplantıda konuşan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, AK Parti’lilere Zübük, Namuslu ve Koltuk Belası filmlerini izlemelerini önerdi.

Toplantının ev sahibi olan Ejderoğlu yaptığı konuşmada Parti teşkilatlarının seçimlere ayrı ayrı hazırlandığını vurgulayarak, “Üç parti arasında bir koalisyon söz konusu değil. Fakat 3 il başkanı olarak bu buluşmalarla ilimiz için gerçekten olumlu şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Ve ilimize verdiğimizi bu katkılar olumlu sonuçlar doğurmaya devam edecek. Bizim ittifakımız ilimiz için gönüllerde yaptığımız ittifaktan ileri gitmeyecektir. Parti içi çalışmalarımıza her birimiz ayrı ayrı devam edeceğiz” dedi.

FİLM VE KİTAP ÖNERDİ

BBP İl Başkanı Duyar, Ejderoğlu’na ev sahipliğinden dolayı Ejderoğlu’na teşekkür ederek bu toplantılar sayesinde Cengiz Topel’de uçuşların başladığını, Kalburcu’daki su sorunu çözüldüğünü söyledi. Belediye Başkanlığı özel kaleminde 1 ay görev yapan kişilerin 1 ayda memur olduğunu söyleyen Duyar,  AK Parti’yi sert bir dille eleştirdi. AK Parti Genel Merkezi’nin adaylar için tavsiye ettiği film ve kitapları eleştiren Duyar, AK Parti’lilere Kemal Sunal’ın oynadığı Koltuk Belası ile Zübük, Şener Şen’in oynadığı Namuslu filmleri ile Arif Çarkçı’nın ‘Alnımız Ak, Kuyruğumuz Dik’ ve Raif Çilasun’un ‘Haram Lokma’ kitaplarını önerdi.

Duyar, “Teşkilat olarak biz de bu filmleri izledik ve kitapları okuduk. Bizim önerdiklerimizi ciddiye alsın ve değerlendirsinler” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817