Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ ORDULULAR DERNEĞİNDE GENÇLER KONUŞULDU

Körfez Ordulular Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve gençlerin bir araya geldiği söyleşide, gençlerin yaşadığı sorunlar, beklentileri ve yapılması gerekenler gündeme geldi.

Dernekte gerçekleşen söyleşide, Gürgentepe Gençlik İnsiyatifi Yönetim Kurulu’da misafir ekip olarak yer aldı. Gençlerin gündeme taşıdıkları ve konuştukları başlıklar arasında yer alan konular ve gerçekleşen söyleşi hakkında yapılan açıklamada, ‘’Söyleşimizde bir çok konuya değindik. Hepimizin ortak amacının aynı bağlamda olduğu ve birlikte daha nasıl büyük projeler ile topluma katkı sağlaya biliriz, bunları değerlendirdik. Gençlere yönelik neler yapabileceğimiz konusunu, konuşmadan önce kendimize “Neden Gençlik?” sorusunu sormalı ve bunun cevabını vermeliyiz diye düşündük,
Gençlik, toplumsal hareketlerin adeta can damarı, dahası hareketlerin lokomotif gücü olduğunun önemini, gençlerini kuşatamayan her camia sönmeye mahkum bir toplum olduğunu, bu nedenle, hareketlerin sürekliliği, gençlik çalışmalarına bağlı olmasının üzerine yoğunlaştık. Gençlik çalışmaları, önemini gençliğin sosyolojik değerinden olduğunu, Bu amaçla; geleceğin öncü kadroları, gençlerin önünü açmaları ve onlara güvenip sorumluluk vermemizle, toplum olarak emin adımlarla ilerleyeceğimizi konuştuk’’ denildi.

Yapılan açıklamanın devamında, ‘’Körfez Ordulular Yardımlaşma Derneği olarak, yapılan tüm çalışmalar ve gerçekleşmesini planladığımız her şey, bizlere ayrı bir vizyon kazandırdığı gibi, topluma kattığı değerlerin olduğu belirtilmiştir. Gençlik çalışmalarında “ Gençler ne yapmak istiyorsunuz?” Size hangi konularda, nasıl yardımcı olabiliriz? “ yaklaşımı esas alınmasını ve her anlamda desteklerimizi, Gençlerimizi anlayan, sahiplenen ve gençlerin yanında olunduğu hissettirilen bir yaklaşımın devam edeceği sözünü verdik’’ denildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Hat 51 ve 53’te Geçici Güzergah Değişikliği
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Hobi Olarak Başladı, Meslek Sahibi Oldu
GÜNDEM
Kandıra Köylerinde Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşılacak
GÜNDEM
Kirazdere’ye 2 Yılda 16 Bin Alabalık Salındı
GÜNDEM
Dilovası’nda Kitap Seferberliği: En Çok Dilovası Okuyor!
GÜNDEM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ’NİN ŞİFA KAYNAĞI YAKINDA KAPILARINI AÇIYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
28 İLDE OPERASYON: SAHTE ARAÇ KİRALAMA SİTESİYLE 122 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞLAR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 46 BİN TL CEZA
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI