Kategoriler

Meydan

KARAOSMANOĞLU;‘’HALKIMIZI TRABZON TANITIM GÜNLERİNE DAVET EDİYORUM"

Başkan Karaosmanoğlu, Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimini makamında ağırladı.

 

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu ve yönetimini makamında ağırladı. Görüşmede 22-25 Şubat tarihleri arasında yapılacak “Anadolu Kocaeli’de” projesi kapsamında Trabzon Tanıtım günlerinin detayları hakkında görüş alışverişi yapıldı. Afrin harekatı başta olmak üzere terörle mücadelenin yapıldığı bugünlerde ülkede birlik ve beraberliğin öneminden bahseden Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyanın lider ülke olma hedefiyle yoluna devam eden Türkiye, sınırlarının içinde ve dışında oluşacak terör yapılanmaları ile küçük terör devletleri kurma çabalarını engellemektedir” dedi.

 

“KARDEŞLİĞE KATKI YAPACAK BÜYÜK BİR ORGANİZASYONDUR”

Türkiye’nin sınırlarında ve yurt dışında yaşayan vatandaşların birlik içerisinde olmaları için Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük görev düştüğünü belirten Karaosmanoğlu, “Kocaeli STK’ların varlığı ve ortaya koyduğu projeler nedeniyle ülkemizde örnektir. İşte temsil ettiği vatandaşlarımıza hizmet götürmekle mükellef STK’larımız ülkemizdeki birlik ve beraberliğe daha çok katkı vermek için çaba sarf etmelidirler. Bu kapsamda Trabzon Tanıtım günleri de bu kardeşliğe katkı yapacak büyük bir organizasyondur” şeklinde konuştu.

 

“STK’LARIMIZ DESTEK VERMELİ VE ZİYARET ETMELİDİR”     

Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Sami Durmuşoğlu tarafından tanıtım günlerine davet edilen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu özel ve güzel programa kentimizdeki tüm STK’larımız destek vermeli ve ziyaret etmelidir. Bizler ancak birbirimizi çok daha iyi tanıdığımızda güçlü olabiliriz. Bu nedenle bende bütün Kocaelileri Trabzon Tanıtım günlerine davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
107 Emekliyi Dolandıran Çete Çökertildi : 7 Kişi Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
"Bu Hepimize Bebekken Yapılan 40 Mevlididir"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kadınlara Özel Sağlıklı Yaşam Etkinliği
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Teşkilatından Ankara’ya Anlamlı Çıkarma
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gençlere Online Staj İmkânı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Muhtar’dan Şehit Kütüphanelerine 1000 Kitaplık Anlamlı Bağış
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Bir Gülüşün Yeter Anne”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kurban Kesim Elemanı Kursu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nin Su Sporlarındaki Yol Haritası Belirlendi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çınar Çocuk Evleri’nde Anneler Günü Coşkusu!