Kategoriler

Meydan

YAZICI'DAN KİHMED'E İADEYİ ZİYARET

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi Kocaeli imam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği(KİHMED)  Hanım Komisyonu Başkanı Müzeyyen Ocaklı'ya iadeyi ziyarette bulundu.

Sekapark Kültür Alanında yer alan KİHMED dernek merkezinde KİHMED Hanım Komisyonu Başkanı Müzeyyen Ocaklı ve yönetim kuruluyla ile bir araya gelen AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi, çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Yazıcı'ya dernek ve faaliyetleriyle ile ilgili bilgi veren Hanım Komisyonu Başkanı Ocaklı, "Yoğun programınız içerisinde ayırdığınız zaman ve nazik ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

'BİRLİK İÇERİSİNDE OLACAĞIZ'

Misafirperverliği için teşekkür eden Başkan Betül Yazıcı, "Sivil toplum kuruluşlarının destekleri yapacağımız çalışmalarda çok önemli. Kocaeli’ndeki tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. KİHMED Hanım Komisyonu'nun da desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Maneviyatla dolu ve donanımlı gençlerin yetişmesinde büyük katkısı olan KİHMED ile işbirliğimiz her zaman devam edecektir. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Hat 51 ve 53’te Geçici Güzergah Değişikliği
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Hobi Olarak Başladı, Meslek Sahibi Oldu
GÜNDEM
Kandıra Köylerinde Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşılacak
GÜNDEM
Kirazdere’ye 2 Yılda 16 Bin Alabalık Salındı
GÜNDEM
Dilovası’nda Kitap Seferberliği: En Çok Dilovası Okuyor!
GÜNDEM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ’NİN ŞİFA KAYNAĞI YAKINDA KAPILARINI AÇIYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
28 İLDE OPERASYON: SAHTE ARAÇ KİRALAMA SİTESİYLE 122 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞLAR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 46 BİN TL CEZA
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI