Kategoriler

Meydan

KOCAELİ TRABZONLULAR DERNEĞİ DAVET TURUNDA

            İlimizin önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Kocaeli Trabzonlular Derneği Yönetimi Kocaeli Kent Konseyi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

            Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ve Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç’un ev sahipliğinde Kent Konseyi İdari Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarete, Kocaeli Trabzonlular Derneği Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Uğur Karbuz Gençlik Kolları Komisyonu Başkanı Kerem Çolak ve Gençlik Kolları Komisyonu Başkan Yardımcısı Onur Açıkgöz katıldı.

“Kocaeli Kent Konseyi’nin Önemi Büyük”

            Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ve Kocaeli Trabzonlular Derneği birlikteliğinde 22-25 Şubat tarihlerinde Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştirilecek Trabzon Tanıtım Günleri ile ilgili Genel Sekreter Görüm ve Gençlik Meclisi Başkanı Koç’u bilgilendiren Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Uğur Karbuz, programın davetiyesini Görüm ve Koç’a takdim etti ve Kent Konseyi Yönetimini programlarında görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

            Kocaeli Kent Konseyi’nin Kocaeli’ndeki dernekler ve dernek faaliyetleri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Karbuz özellikle Gültekin Görüm’ün Kocaeli’ndeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teknik anlamda her zaman yardımcı olduğunu belirtti.

“Kocaeli Hemşehri Dernekleri Bakımından Zengin Bir İl”

Ziyaretten ve davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Gültekin Görüm ise Uğur Karbuz, Kerem Çolak ve Onur Açıkgöz’e teşekkür ederek kendilerine dernek çalışmalarında başarıla diledi.

Kocaeli’ndeki Trabzonlu nüfusunun oldukça fazla olduğuna dikkat çeken Görüm, bunun Kocaeli için büyük bir zenginlik olduğunu ifade etti. Karadenizin zengin kültürünün Kocaeli halkı tarafından bilindiğine ve tanındığına dikkat çeken Görüm, bunda dernek faaliyetlerinin etkisinin büyük olduğunu söyledi.

Türkiye’nin diğer illerine nazaran Kocaeli’nde hemşeri derneklerinin gerek kurtuluş gerekse tanıtım günlerinin daha fazla yapıldığını söyleyen Görüm, bu vesile ile Trabzon Tanıtım Günleri programının güzel geçmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

                

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
107 Emekliyi Dolandıran Çete Çökertildi : 7 Kişi Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
"Bu Hepimize Bebekken Yapılan 40 Mevlididir"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kadınlara Özel Sağlıklı Yaşam Etkinliği
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Teşkilatından Ankara’ya Anlamlı Çıkarma
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gençlere Online Staj İmkânı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Muhtar’dan Şehit Kütüphanelerine 1000 Kitaplık Anlamlı Bağış
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Bir Gülüşün Yeter Anne”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kurban Kesim Elemanı Kursu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nin Su Sporlarındaki Yol Haritası Belirlendi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çınar Çocuk Evleri’nde Anneler Günü Coşkusu!