Kategoriler

Meydan

BARAN ; HALKA HİZMETTE AYRIM YAPMIYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yukarı Hereke bölgesinde devam eden projeleri inceledi, vatandaşlarla bir araya geldi. Bölge halkı ise yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yukarı Hereke bölgesinde ekipler tarafından yapımı devam eden projeleri incelerken, vatandaşlar ve esnafla da bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve birim müdürleri ile birlikte bölgede inceleme yapan Başkan İsmail Baran, Yukarı Hereke’nin kendileri için Körfez’in her bölgesi gibi önemli olduğunu belirterek, “Hizmette ayrımcılık olmaz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu destur ile tüm bölgelerimizde eşit çalışmalar yürüttük” dedi.

GELİŞTİKÇE GÜZELLEŞİYOR

Başkan Baran, ziyaretlerinde, “Körfezi en hızlı gelişen ilçelerden birisi. Geliştikte güzelleşen bir ilçeyiz. Tabiki bunu birlikte başardık. Geliştikçe, bölgelerimizin ihtiyaçları da artıyor. Bizler de bu ihtiyaçlara cevap verecek projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Yukarı Hereke bölgemizde kültür merkezimiz tamamlandı. Kapalı pazarımızı hizmete açtık. Ahmed-i Hani Parkımızda ikinci etap çalışmalarımız hızla devam ediyor.

EN İYİSİNİ YAPIYORUZ

Bizler, Körfez için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Beni siz seçtiniz ve size hizmet etmek benim görevim. Bazen ben sizi ziyaret ediyorum, bazen sizler belediyemize geliyorsunuz. Belediyemizin kapısı tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık” ifadelerini kullandı. Başkan Baran ayrıca bölgede yapımı devam eden yeni muhtarlık binasında da incelemelerde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
107 Emekliyi Dolandıran Çete Çökertildi : 7 Kişi Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
"Bu Hepimize Bebekken Yapılan 40 Mevlididir"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kadınlara Özel Sağlıklı Yaşam Etkinliği
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Teşkilatından Ankara’ya Anlamlı Çıkarma
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gençlere Online Staj İmkânı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Muhtar’dan Şehit Kütüphanelerine 1000 Kitaplık Anlamlı Bağış
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Bir Gülüşün Yeter Anne”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kurban Kesim Elemanı Kursu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nin Su Sporlarındaki Yol Haritası Belirlendi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çınar Çocuk Evleri’nde Anneler Günü Coşkusu!