Kategoriler

Meydan

AYGÜN: "TEŞKİLATIN EN BÜYÜK GÜCÜ KADINLARDIR"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplantıda konuşan Aygün, kadın kollarının teşkilatın en önemli güçlerinden birisi olduğunu söyledi.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve İlçe Teşkilat Başkanı Ali Erdem katıldı. Yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz yer aldığı toplantıda, Başkan Yazıcı kadın kolları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Kadın Kolları üyelerinin, güçlü Türkiye yolunda canla başla mücadele ettiğinin altını çizen Zeki Aygün, “AK Kadroların böylesine güçlü olmasında kadınlarımızın emeği büyüktür” dedi.

‘MEHMETÇİKLERİMİZ SİZİN EVLATLARINIZ’

AK Parti iktidarı ile kadınların her alanda daha fazla aktif rol almaya başladığının altını çizerek, “Kadınlar adım adım iktidarı ele alıyor. Hükümetimizin kadınlara yönelik hizmetleri ve çalışmaları her geçen gün artıyor ve kadınlara yapılan yatırımlar fazlasıyla geri geliyor. Cephedeki Mehmetçiklerimiz de sizlerin evlatlarınız, onlarla gurur duyuyoruz.  Kadın kollarımız teşkilatımızın en önemli güçlerinden birisi. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizler demokrasimizin kahramanısınız” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Hat 51 ve 53’te Geçici Güzergah Değişikliği
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Hobi Olarak Başladı, Meslek Sahibi Oldu
GÜNDEM
Kandıra Köylerinde Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşılacak
GÜNDEM
Kirazdere’ye 2 Yılda 16 Bin Alabalık Salındı
GÜNDEM
Dilovası’nda Kitap Seferberliği: En Çok Dilovası Okuyor!
GÜNDEM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ’NİN ŞİFA KAYNAĞI YAKINDA KAPILARINI AÇIYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
28 İLDE OPERASYON: SAHTE ARAÇ KİRALAMA SİTESİYLE 122 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞLAR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 46 BİN TL CEZA
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI