Kategoriler

Meydan

BAŞKAN SÖĞÜT ; ''SİZLERİN BU KENTE EMEĞİ BÜYÜK''

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ‘Körfez için emeğiniz büyük’ dediği eski belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarları iftarda ağırladı

 

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’e bugüne kadar hizmet eden eski belediye başkanları, eski ve mevcut meclis üyeleri ve eski muhtarları Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftarda ağırladı. Eşi Hatice Söğüt ile birlikte misafirlerini karşılayan Başkan Şener Söğüt, masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. İftar programına ayrıca Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ve Osman Yurt da katıldı.

KATKILARINIZ ÖNEMLİYDİ

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin güçlendiği ay olduğunu ifade eden Başkan Şener Söğüt, “Ramazan ayının sonuna doğru yaklaştık. Tabi bunun hüznü içerisindeyiz. Rahmeti ve bereketi ile geldi, tekrar kavuşmak nasip olur inşallah. Sizler bu kent için emek sarf etmiş, güzelleşirken gelişmesine katkı sunmuş kişilersiniz. Hepinize bugüne kadar yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

MUTLU VE HUZURLU BİR İLÇE

Hepimizin ortak hedefi; Körfezimizde yaşayan insanlarımızı daha mutlu daha huzurlu yaşayabileceği bir ilçe inşa etmek. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut projelerimizi tamamlamak adına çalışmalarımız sürüyor. Yapacağımız yeni projeler için de gerekli altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” dedi. Başkan Şener Söğüt, katılımcılara teşekkür ederken, okunan ezan ile birlikte iftarlar açıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
İGSAŞ, Türk Çiftçisinin Geleceğini Teknoloji ve İnovasyonla Destekliyor
GÜNDEM
Gebze Köylerinde Hummalı Yol Çalışması
GÜNDEM
"Sırr: Kudüs Macerası" Animasyon Filmi Gölcüklü Çocuklarla Buluşacak
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez Kadın Futbol Takımı Çeyrek Finalde
GÜNDEM
Başkan Kocaman’dan Anneler Günü’nde Yürekleri Isıtan Ziyaretler
GÜNDEM
82 Kez Görüntülendi.
Altın Kiraz’da Futbol Şöleni Başlıyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Yol İyileştirmeleri Sürüyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Çiftçilerimizin Alın Teri Geleceğimizin Teminatıdır”
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Maşukiye Spor Salonu Otoparkında Gece Kullanımı Artık Daha Güvenli
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DERİNCE’DE 19 MAYIS COŞKUSU ÜÇ GÜN SÜRECEK ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK