Kategoriler

Meydan

Körfez’de Ekin Uzunlar Rüzgarı

Altın Kiraz Festivali’nin ikinci gününde sahne Ekin Uzunlar’ın oldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki meydanı dolduran Körfezliler, Uzunlar’ın şarkıları ile coştu

 

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl 46.’sı düzenlenen Altın Kiraz Festivali, ikinci gününde de muhteşem görüntülere sahne oldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki Şehitler ve Demokrasi Meydanı’ndaki ikinci gün etkinliğine; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, belediye başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, STK temsilcileri ve çok sayıda Körfezli katıldı.

2 SAAT SAHNEDE KALDI

Konser öncesinde ilk olarak Körfez Gençlerbirliği Kulübü’nün başarılı sporcularına madalyaları ve kupaları takdim edildi. Körfez’in şampiyon sporcuları, alandakiler tarafından uzun süre alkışlandı. Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise Karadeniz müziğin sevilen ismi Ekin Uzunlar sahneye çıktı. Körfezli sevenlerinin karşısına çıkan Ekin Uzunlar, yaklaşık 2 saatlik muhteşem bir performansa imza attı.

 “EN GÜZEL KARŞILIK”

Hüznün Gemileri, Son Bir Kez, Duy Sesimi ve Yokluğunun kefeni gibi dillere dolanan şarkılarını alandakiler ile birlikte seslendiren Ekin Uzunlar, sahne performansı ve kemençe resitali ile adeta dinleyenleri büyüledi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Ekin Uzunlar’a çiçek ve kiraz plaketi takdim etti. Başkan Söğüt, Uzunlar’a teşekkür ederken, Bugün burada binlerce Körfezlinin yüzünün güldüğünü görmek, bizim hizmet anlayışımızın en güzel karşılığıdır” ifadelerini kullandı.

 

BOL BOL HORON TEPTİLER

Çiçek takdimi sonrasında Ekin Uzunlar, performansını devam ettirdi. Sahnede özellikle kemençe ile yaptığı performans gösterisi alandakileri adeta coşturdu. Hem kendi şarkılarını hem de klasik şarkılara sahnede yer veren Ekin Uzunlar, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Vatandaşlar daha alanda horon teperek şarkılara eşlik etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
"Sırr: Kudüs Macerası" Animasyon Filmi Gölcüklü Çocuklarla Buluşacak
GÜNDEM
Körfez Kadın Futbol Takımı Çeyrek Finalde
GÜNDEM
Başkan Kocaman’dan Anneler Günü’nde Yürekleri Isıtan Ziyaretler
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
Altın Kiraz’da Futbol Şöleni Başlıyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Yol İyileştirmeleri Sürüyor
GÜNDEM
Başkan Büyükakın: “Çiftçilerimizin Alın Teri Geleceğimizin Teminatıdır”
GÜNDEM
​​​​​​​Maşukiye Spor Salonu Otoparkında Gece Kullanımı Artık Daha Güvenli
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
DERİNCE’DE 19 MAYIS COŞKUSU ÜÇ GÜN SÜRECEK ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ONLAR KONUŞUR, BİZ YAPARIZ!”
GÜNDEM
468 HEKTARLIK ALANDA 3,8 MİLYON METREKÜP DİP ÇAMURU TEMİZLENECEK