Kategoriler

Meydan

KÖRFEZLİ ALİ CANKESEN 3 GÜN DAYANABİLDİ

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan ve şoförlük yapan Ali Cankesen (30), 3 gün önce Sakarya Bilecik Karayolu’nda yanan kamyonunu söndürmek isterken ağır şekilde yanarak yaralandı ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre Sakarya’ya kimyasal yük taşıyan Ali Cankesen’in kullandığı kamyon park halinde iken yandı. Yangına müdahale eden ve ağır şekilde yanan Ali Cankesen, ilk müdahale sonrasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi’ne sevk edildi.

3 gün yanık ünitesi yoğun bakım bölümünde yaşam mücadelesi veren Ali Cankesen, akşam saatlerinde vefat etti.

Evli ve 2 yaşında bir çocuk sahibi olan Ali Cankesen, yarın Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camiinde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Ali Cankesen, Körfez Belediye Meclis Üyesi Enver Okan ve ilçenin tanınmış isimlerinden olan Mahmut Okan’ın da akrabası.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ONLAR KONUŞUR, BİZ YAPARIZ!”
GÜNDEM
468 HEKTARLIK ALANDA 3,8 MİLYON METREKÜP DİP ÇAMURU TEMİZLENECEK
GÜNDEM
DAĞ TAŞ BUNGALOV OLMUŞTU, KAÇAK OLANLAR TEK TEK YIKILIYOR
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BALYALARIN ARASINDAN BİNLERCE KAÇAK SİGARA ÇIKTI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Ürünleri Halkla Buluştu
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Anneler Günü’nde Annesini Hastanede Ziyaret Etti
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
"Yardım Getireceğim" Diyerek Ev Ev Gezen Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücüler Gaziantep’ten 18 Madalya İle Döndü
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KARAMÜRSEL SAHİLİ MÜSİLAJLA KAPLANDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Uluslararası 2.Kapanca Sokak Festivali Başlıyor!