Kategoriler

Meydan

KYK’lı Sporcular Gururumuz Oldu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Portekiz’de gerçekleşen Biatlon Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atan Kocaeli Yüzme Kulübü sporcularını tebrik etti


 

Avrupa Şampiyonluğu Geldi

Portekiz’in Madeira Adası’nda gerçekleşen Biatlon Avrupa Şampiyonası’nda mücadele veren Kocaeli Yüzme Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza atarak, ülkemize döndü. Şampiyonada Kocaeli Yüzme Kulübü adına yarışan Ahmet Ege Önder 13 yaş grubunda şampiyonluğa ulaşırken, karışık bayrak yarışında da Avrupa ikinciliğini elde ederek gururumuz oldu. KYK adına yarışan Başak Yaprak Boğan Avrupa ikincisi olurken, Azra İlayda İkram finallerde mücadele eden bir diğer sporcumuz oldu.

Başkan Aygün Kutladı

Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanı Işıl Bozca ve sporcuları şampiyonanın ardından konuk eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de elde edilen başarılardan dolayı gurur duyduklarını belirtti. Kocaeli Yüzme Kulübü sporcularının başarılarıyla örnek olduğunu ifade eden Başkan Aygün, “Derince Belediyesi olarak gençlerimize spor yapacakları alanlar kazandırmayı hedefliyoruz. İlçemizdeki tesisler çoğaldıkça spordaki başarı da aynı oranda artacaktır” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
468 HEKTARLIK ALANDA 3,8 MİLYON METREKÜP DİP ÇAMURU TEMİZLENECEK
GÜNDEM
DAĞ TAŞ BUNGALOV OLMUŞTU, KAÇAK OLANLAR TEK TEK YIKILIYOR
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BALYALARIN ARASINDAN BİNLERCE KAÇAK SİGARA ÇIKTI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Ürünleri Halkla Buluştu
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Anneler Günü’nde Annesini Hastanede Ziyaret Etti
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
"Yardım Getireceğim" Diyerek Ev Ev Gezen Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücüler Gaziantep’ten 18 Madalya İle Döndü
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KARAMÜRSEL SAHİLİ MÜSİLAJLA KAPLANDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Uluslararası 2.Kapanca Sokak Festivali Başlıyor!
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinanlılarla Bir Araya Geldi