Kategoriler

Meydan

Derince’de VEFA zamanı

Gönüllere hitap eden projeleri bir bir hizmete sunan Başkan Aygün yönetimindeki Derince Belediyesi’nin son uygulaması Alo Vefa Hattı ile yaşlı, bakıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar, belediyenin desteğini her zaman yanlarında hissediyor


 

Gönül Belediyeciliğinin Merkezi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 31 Mart seçimleri öncesi verdiği sözleri uygulamaya geçirerek, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor. Vizyon projelerin yanı sıra kültürel ve sosyal hizmetlerle de ön plana çıkan Derince’de bu dönem hayata geçen Çözüm Masası, Derince Kariyer İstihdam Merkezi, Millet Kıraathanesi, derincebaskanim.com ilçedeki değişimin aynası oldu. İlçede halkın tamamına dokunan sosyal projeler ile Derince, aynı zamanda kent genelinde gönül belediyeciliğinin de merkezi oldu.

Alo Vefa Hattı: 239 0 444

Başkan Aygün yönetimindeki Derince Belediyesi’nde son olarak hayata geçen proje ise Alo Vefa Hattı oldu. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan Alo Vefa Hattı projesi ile yaşlı, bakıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Derince Belediyesi’nin desteğini her zaman yanlarında hissediyor. 239 0 444 numaralı telefondan Alo Vefa Hattına ulaşan yaşlı ve bakıma muhtaç ailelere, Derince Belediyesi tarafından sıcak yemek, genel temizlik, berber, hastane ulaşımı ve pratik ev düzeni hizmetleri gibi birçok alanda yardım ediliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ONLAR KONUŞUR, BİZ YAPARIZ!”
GÜNDEM
468 HEKTARLIK ALANDA 3,8 MİLYON METREKÜP DİP ÇAMURU TEMİZLENECEK
GÜNDEM
DAĞ TAŞ BUNGALOV OLMUŞTU, KAÇAK OLANLAR TEK TEK YIKILIYOR
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BALYALARIN ARASINDAN BİNLERCE KAÇAK SİGARA ÇIKTI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Ürünleri Halkla Buluştu
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Anneler Günü’nde Annesini Hastanede Ziyaret Etti
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
"Yardım Getireceğim" Diyerek Ev Ev Gezen Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücüler Gaziantep’ten 18 Madalya İle Döndü
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KARAMÜRSEL SAHİLİ MÜSİLAJLA KAPLANDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Uluslararası 2.Kapanca Sokak Festivali Başlıyor!