Kategoriler

Meydan

Seçimden Sonra İlk Ziyaret

Mart yerel seçimlerine ittifak olarak giren İYİ Parti ve CHP Körfez İlçe yönetimleri, genel merkez tarafından yapılan açıklamalardan sonra ilk ziyareti gerçekleştirdiler.

Yerel seçimler sonrasında uzun süre sessiz kalan ve kongre için çalışmalar yapan her iki partinin de yönetimleri, beklenenin tam aksine birbirlerinin kapılarını açmadılar.

Beklenen ziyaret önceki gün gerçekleşti ve İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetimi, CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren ve yönetimini ziyaret ettiler.

Seçim nedeniyle yapılan açıklamalarla kırgınlık oluşturan iki ilçe başkanı, bu ziyaretle her şeyi unutarak yeni hedefler için çalışma kararı aldılar. Millet İttifakı’nın sağlıklı şekilde yürümesi ve seçim kazanmak için yapılacak çalışmalar konuşulurken, yeni hedefler de belirlendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Ürünleri Halkla Buluştu
GÜNDEM
38 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Anneler Günü’nde Annesini Hastanede Ziyaret Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
"Yardım Getireceğim" Diyerek Ev Ev Gezen Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücüler Gaziantep’ten 18 Madalya İle Döndü
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KARAMÜRSEL SAHİLİ MÜSİLAJLA KAPLANDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Uluslararası 2.Kapanca Sokak Festivali Başlıyor!
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinanlılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Milano'daki Dev Buluşmada Türk İmzası
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: "Gıda Güvenliği Olmazsa Olmazımız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bu Yürüyüşte Doğa Ve Değerler Buluştu