Kategoriler

Meydan

Tuna, Yılbaşı Gecesini Boş Geçirmedi

AK Parti’nin ilimizdeki en aktif ilçe başkanları arasında gösterilen ve ismi önümüzdeki aylarda yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adaylığı için geçen Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, yılbaşı gecesini yine boş geçirmedi.

Gece gündüz demeden çalışan ve bu yönü ile örnek gösterilen ilçe başkanı Tuna, yeni yıla girilirken görevleri başında bulunan emniyet mensupları ile nöbet başında bulunan itfaiye ekiplerini yalnız bırakmadı.

YENİ YILLARINI KUTLADI

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve bazı partili yöneticilerle birlikte gece ziyaretleri yapan Başkan Ramazan Tuna, sırasıyla; Yarımca Polis Noktası, İtfaiye Amirliği, Yarımca Polis Merkezi ve Tütünçiftlik Polis Merkezi’ni ziyaret etti. Emniyet teşkilatı ve itfaiye görevlilerinin büyük bir fedakarlıkla çalıştığını kaydeden Başkan Tuna, “Gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm ekip emniyet ve itfaiye teşkilatlarımızda görevli arkadaşlarımı selamlıyor; kazasız belasız, sağlıklı ve huzurlu yeni bir yıl diliyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
İGSAŞ, Türk Çiftçisinin Geleceğini Teknoloji ve İnovasyonla Destekliyor
GÜNDEM
Gebze Köylerinde Hummalı Yol Çalışması
GÜNDEM
"Sırr: Kudüs Macerası" Animasyon Filmi Gölcüklü Çocuklarla Buluşacak
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez Kadın Futbol Takımı Çeyrek Finalde
GÜNDEM
Başkan Kocaman’dan Anneler Günü’nde Yürekleri Isıtan Ziyaretler
GÜNDEM
78 Kez Görüntülendi.
Altın Kiraz’da Futbol Şöleni Başlıyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Yol İyileştirmeleri Sürüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Çiftçilerimizin Alın Teri Geleceğimizin Teminatıdır”
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Maşukiye Spor Salonu Otoparkında Gece Kullanımı Artık Daha Güvenli
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DERİNCE’DE 19 MAYIS COŞKUSU ÜÇ GÜN SÜRECEK ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK