Kategoriler

Meydan

Başaran’dan Uzan Taktiği

Kentimizin renkli simalarından, Gebzeli iş insanı Ömer Faruk Başaran’ın başlattığı Büyük Türkiye Hareketi’ni seçimlere sokabilmek için parti satın alma girişimlerine başladığı öğrenildi.

Siyasete olan ilgisi herkes tarafından bilinen başarılı iş insanı Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, başlatmış olduğu Büyük Türkiye Hareketi’yle ilgili çok yönlü kampanya yürütmeye başladı. Seçime girme hakkını elde eden üç parti ile satın alma görüşmelerine başlayan Ömer Faruk Başaran’ın bu konuda ciddi mesafe katettiği öğrenildi. 2002 yılında Cem Uzan’ın Genç Partiyi kurarak başlattığı hareketin bir benzerini Büyük Türkiye Hareketi çatısı altında gerçekleştirmek isteyen Başaran’ın bu som hamlesi büyük merak uyandırdı.

Bir süre önce eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kurulan ve tüm yurt ve dünyanın bir çok bölgesinde franchise veren Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri sayesinde geniş bir coğrafya ve kitlelere ulaşan Başaran, Avrasya Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Genel Başkanlığı ve Türkiye Patronlar Platformu (TPP) Genel Başkanlığı dönemlerinde yaptığı büyük projelerle ses getirmişti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
BALYALARIN ARASINDAN BİNLERCE KAÇAK SİGARA ÇIKTI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Ürünleri Halkla Buluştu
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Anneler Günü’nde Annesini Hastanede Ziyaret Etti
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
"Yardım Getireceğim" Diyerek Ev Ev Gezen Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücüler Gaziantep’ten 18 Madalya İle Döndü
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KARAMÜRSEL SAHİLİ MÜSİLAJLA KAPLANDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Uluslararası 2.Kapanca Sokak Festivali Başlıyor!
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinanlılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Milano'daki Dev Buluşmada Türk İmzası
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: "Gıda Güvenliği Olmazsa Olmazımız"