Kategoriler

Meydan

AK Partili Zeybek ve Tuna Depremzedeleri Yalnız Bırakmadı

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen, 11 ilde yıkıma sebep olan ve 41 binden fazla insanımızın yaşamını yitirdiği büyük depremin açtığı yaralar sarılmaya çalışılırken, afet bölgesinden gelerek ilimize konuk olan depremzedelere şehir olarak sahip çıkıyoruz.

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı da, dün ilçeye konuk olan afetzedeleri kaldıkları evlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

KALABALIK ZİYARET

İlçe başkanı Ramazan Tuna öncülük ettiği ziyaretlerde; AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MYKY Üyesi Emine Zeybek, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt imle parti yöneticileri, üç mahalledeki depremzede konuklarla bir araya geldi.

MAHALLELERİ GEZDİLER

Hacı Osman Mahallesi, Kuzey Mahallesi ve Esentepe Mahallesi’nde yapılan ziyaretlerde; Kahramanmaraş, Gaziantep, Osmaniye ve Malatya’dan gelen konuklara herhangi bir taleplerinin olup olmadığı soruldu. Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, şu ifadeleri kullandı:

TUNA ACILARINI PAYLAŞTI

“Depremzede ailelerimizi ziyaret ettik ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Her zaman onların yanında yer aldık, destek olmaya devam edeceğiz. Aynı acıları bizler de 1999 yılında yaşadık. O yüzden bölge halkının neler hissettiklerini çok iyi biliyoruz. Her zaman yanlarında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile büyük afette yaşamını yitiren deprem şehitlerimize Allah rahmet, yakınlarına ve bütün bölge halkına başsağlığı ve sabır diliyorum”.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Ürünleri Halkla Buluştu
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Anneler Günü’nde Annesini Hastanede Ziyaret Etti
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
"Yardım Getireceğim" Diyerek Ev Ev Gezen Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücüler Gaziantep’ten 18 Madalya İle Döndü
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KARAMÜRSEL SAHİLİ MÜSİLAJLA KAPLANDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Uluslararası 2.Kapanca Sokak Festivali Başlıyor!
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinanlılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Milano'daki Dev Buluşmada Türk İmzası
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: "Gıda Güvenliği Olmazsa Olmazımız"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Bu Yürüyüşte Doğa Ve Değerler Buluştu