Kategoriler

Meydan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müsiad Konteyner Kentini Ziyaret Etti

MÜSİAD KONTEYNER KENTİNİN İLK ETABI TAMAMLANARAK AFET BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞLARIN KULLANIMINA SUNULDU

AFAD koordinasyonunda Kahramanmaraş Elbistan'da inşa edilen MÜSİAD Konteyner Kentinin ilk etabı tamamlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği konteyner kentte, tefrişatlı konteyner yapılar, idari ve sosyal alanlar da bulunuyor.

AFAD koordinasyonunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı destekleri ve MÜSİAD üyelerinin katkıları ile Kahramanmaraş Elbistan'da inşa edilen MÜSİAD Konteyner Kentinin tamamlanan ilk etabı depremden etkilenen vatandaşların kullanımına sunuldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği MÜSİAD Konteyner Kenti, afet bölgesindeki vatandaşların acil barınma ihtiyaçlarını karşılayacak ve tefrişatlı şekilde hazırlanan konteyner evlerden oluşuyor. Kent ayrıca, idari ve sosyal alanlarıyla bölgedeki vatandaşlara hizmet verecek.

MÜSİAD'dan yapılan açıklamada MÜSİAD Konteyner Kentinin, konteyner ve altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiği inşaat halindeki diğer etapların da kısa sürede tamamlanarak, depremden etkilenen vatandaşların kullanımına sunulacağı bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ONLAR KONUŞUR, BİZ YAPARIZ!”
GÜNDEM
468 HEKTARLIK ALANDA 3,8 MİLYON METREKÜP DİP ÇAMURU TEMİZLENECEK
GÜNDEM
DAĞ TAŞ BUNGALOV OLMUŞTU, KAÇAK OLANLAR TEK TEK YIKILIYOR
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BALYALARIN ARASINDAN BİNLERCE KAÇAK SİGARA ÇIKTI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Ürünleri Halkla Buluştu
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Anneler Günü’nde Annesini Hastanede Ziyaret Etti
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
"Yardım Getireceğim" Diyerek Ev Ev Gezen Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücüler Gaziantep’ten 18 Madalya İle Döndü
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KARAMÜRSEL SAHİLİ MÜSİLAJLA KAPLANDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Uluslararası 2.Kapanca Sokak Festivali Başlıyor!