Kategoriler

Meydan

İYİ Partililer, Yenilmez’i Sevindirdi

1999-2004 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Körfez Belediye Başkanlığı yapan, daha sonra ise kuruluş aşamasında Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’ye geçen Erhan Yenilmez, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı hastanede tedavi altında bulunuyordu.

KALABALIK GİTTİLER

Tedavisi tamamlanan ve evinde istirahat eden eski başkanlardan Erhan Yenilmez’in dün özel konukları vardı. İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, Yenilmez’i evinde ziyaret etti. Acur’a ziyareti sırasında partinin Körfez’deki Kurucu İlçe Başkanı ve İl Başkan Danışmanı İbrahim Ömer Toyran, il yöneticilerinden Güner Çiçekli, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir ile partili bir grup eşlik etti.

YENİLMEZ MUTLU OLDU

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Yenilmez’e geçmiş olsun dileklerini ileten İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “Erhan başkanımızı evinde ziyaret ettik, çok şükür kendisini sağlık gördük ve çok sevindik. En kısa zamanda yeniden aramızda görmeyi diliyoruz” dedi. Konukları ile yakından ilgilenen Yenilmez ise, ziyaret dolayısıyla İYİ Partili heyete teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
BALYALARIN ARASINDAN BİNLERCE KAÇAK SİGARA ÇIKTI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Ürünleri Halkla Buluştu
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Anneler Günü’nde Annesini Hastanede Ziyaret Etti
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
"Yardım Getireceğim" Diyerek Ev Ev Gezen Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücüler Gaziantep’ten 18 Madalya İle Döndü
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KARAMÜRSEL SAHİLİ MÜSİLAJLA KAPLANDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Uluslararası 2.Kapanca Sokak Festivali Başlıyor!
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinanlılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Milano'daki Dev Buluşmada Türk İmzası
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: "Gıda Güvenliği Olmazsa Olmazımız"