Kategoriler

Meydan

Çocuklarımızın Tebessümü İçin…

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illeri etkileyen depremde Psikososyal Destek Ekibimiz, depremden etkilenen çocuklarımızın tebessümü yarınlarımızın umudu için Hatay ve Kahramanmaraş illerinde çalışmalarına devam etmektedir.

On beş psikolojik danışman/rehber öğretmenimiz 3 - 11 Mart 2023 tarihleri arasında Hatay’ın İskenderun  ilçesine giderek beş ayrı çadır yerleşim merkezinde öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza yönelik destekleyici çalışmalar yapmaktadır.

Sekiz özel eğitim ve bir psikolojik danışman/rehber öğretmenimiz de 5- 13 Mart 2023 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ın  Elbistan, Türkoğlu ve Pazarcık ilçelerinde özel eğitim alanında öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza yönelik destekleyici çalışmalar yapmaktadır.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
BALYALARIN ARASINDAN BİNLERCE KAÇAK SİGARA ÇIKTI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
DERTAŞ Ürünleri Halkla Buluştu
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Anneler Günü’nde Annesini Hastanede Ziyaret Etti
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
"Yardım Getireceğim" Diyerek Ev Ev Gezen Şahıs Yakalandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfezli Yüzücüler Gaziantep’ten 18 Madalya İle Döndü
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KARAMÜRSEL SAHİLİ MÜSİLAJLA KAPLANDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Uluslararası 2.Kapanca Sokak Festivali Başlıyor!
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Mimar Sinanlılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Milano'daki Dev Buluşmada Türk İmzası
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükakın: "Gıda Güvenliği Olmazsa Olmazımız"