Kategoriler

Meydan

Çayırova Liderinin Yanında

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, İl Başkanı Ali Taştan, MKYK Üyesi ve İl Sorumlusu Basri Çayır, İl ve İlçe teşkilat üyeleri ve millet vekili aday adaylarının katılımı ile Seçime Hazırlık Kahvaltısı düzenledi

Programa mevcut ilçe yönetimi üyelerinin yanı sıra önceki dönemlerde görev almış yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Programda konuşan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan ‘’Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıların çözümü Milli Görüştür ve hem ülke çapında hem ilimiz ve ilçelerimizde teşkilatlarımız Mili Görüşü iktidar yapmak için aralıksız çalışmaktadır. Partimiz kadroları sorunları çözmeye mahirdir ve hazırdır’’ şeklinde konuştu. Son günlerde gündemde olan ittifaka katılma süreci ile ilgili olarak da ‘’Liderimiz Sayın Dr. Fatih Erbakan Beyin alacağı her karara tüm teşkilat üyeleri uyacaktır ve saygı gösterecektir. Ayrıca geçmişten geleceğe Çayırova’da Milli Görüş geleneği içinde olan kardeşlerimizin tanışması ve kaynaşması hususunda çok güzel bir program oldu, Sayın İlçe Başkanımız Adem Yıldız’a da teşekkür ediyorum’’ dedi.

Programda söz alan Çayırova İlçe Başkanı Adem Yıldız da siyaset tarihinde elli yıllık bir geçmişe sahip Milli Görüş geleneğinin haleften selefe bilgi ve birikimlerinin aktarılması için bu davaya hizmet etmiş teşkilat üyeleri ile hizmete devam eden teşkilat üyelerinin kaynaşması, temel esaslarımıza dair birikimin aktarılması ve geleneğin zincirinin devam etmesi için bu tür toplantılara önem verdiklerini belirtti. Ayrıca ‘’Sayın İl Başkanımızın da belirttiği gibi Çayırova İlçe Teşkilatımız da tüm teşkilatlarımız gibi Liderimizin siyaset mecrasında alacağı her karara saygılıdır ve asla Liderimizi yalnız bırakmayacaktır’’ diye ekledi.

MYKY Üyesi ve Kocaeli İl Sorumlusu Basri Çayır ise ‘’Milletimiz kurtuluşun Milli Görüşte olduğunu bilmektedir, görmektedir. Partimiz ve Liderimiz her geçen gün milletimizin teveccühünü kazanmaktadır. Milletimize hizmet etmek gayesindeki Milli Görüş kadroları ve aynı düstur ile makam kaygısı gütmeyen milletvekili aday adaylarımıza ve davamıza hizmet eden tüm kardeşlerimize tek tek teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yetmişten fazla katılımcı ile gerçekleştirilen programda Çayırova ve Kocaeli’nin sorunları ve çözümleri üzerine fikir alışverişinde de bulunuldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Hat 51 ve 53’te Geçici Güzergah Değişikliği
GÜNDEM
Hobi Olarak Başladı, Meslek Sahibi Oldu
GÜNDEM
Kandıra Köylerinde Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşılacak
GÜNDEM
Kirazdere’ye 2 Yılda 16 Bin Alabalık Salındı
GÜNDEM
Dilovası’nda Kitap Seferberliği: En Çok Dilovası Okuyor!
GÜNDEM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ’NİN ŞİFA KAYNAĞI YAKINDA KAPILARINI AÇIYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
28 İLDE OPERASYON: SAHTE ARAÇ KİRALAMA SİTESİYLE 122 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞLAR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 46 BİN TL CEZA
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI