Kategoriler

Meydan

Anne Şehir’den Down Sendrumlu Miniklere Anlamlı Etkinlik

Büyükşehir, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla Gebze Nene Hatun Özel Eğitim Anaokulu’nda etkinlik düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenledi. Sosyal belediyecilik anlayışıyla özel bireylerin her zaman yanında olan Büyükşehir, özel bireylerin sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için son olarak Gebze ilçesinde bulunan Nene Hatun Özel Eğitim Anaokulu’nda bir etkinlik gerçekleştirdi. Burada bulunan minikler ve ebeveynleri için Anne Şehir personeli eğlence alanları oluşturdu. Çocuklar ve aileler etkinlikte unutulmaz anlar yaşarken doyasıya eğlendi.

RENGARENK BİR GÜN GEÇİRDİLER

Anne Şehir personelinin yakından ilgilendiği down sendromlu çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanan etkinliğe öğretmenleri ile dans ederek başladı. Daha sonra atletizm parkuruna geçerek kıyasıya yarışan minikler eğlenceli anlar yaşadı. El becerilerinin ve görsel hafızalarının gelişmesi için ahşap boyama etkinliği de yaptırılan özel çocuklar, kendileri gibi rengarenk bir gün geçirdi. Ailelerin de katıldığı organizasyon çok beğenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
107 Emekliyi Dolandıran Çete Çökertildi : 7 Kişi Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
"Bu Hepimize Bebekken Yapılan 40 Mevlididir"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kadınlara Özel Sağlıklı Yaşam Etkinliği
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Teşkilatından Ankara’ya Anlamlı Çıkarma
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gençlere Online Staj İmkânı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Muhtar’dan Şehit Kütüphanelerine 1000 Kitaplık Anlamlı Bağış
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Bir Gülüşün Yeter Anne”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Kurban Kesim Elemanı Kursu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’nin Su Sporlarındaki Yol Haritası Belirlendi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çınar Çocuk Evleri’nde Anneler Günü Coşkusu!