Kategoriler

Meydan

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

Ömer'e Çarpıp Kaçan Özel Halk Otobüsünün Sürücüsü Yakalandı

Otobüsün minik Ömer'e çarptığı anlar kameraya yansıdı

 Kocaeli'de otobüs çarpması neticesinde hayatını kaybeden 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Ömer Koç'a çarptıktan sonra kaçan özel halk otobüsü şoförü, yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan, bir arkadaki otobüsün kamerasına kazanın acı görüntüleri saniye saniye yansıdı.


Sabah 09.00 sıralarında İzmit Karabaş Mahallesi Leyla Atakan Caddesi’nde meydana gelen kazada, ilkokul 2. sınıf öğrencisi olan 8 yaşındaki Ömer Koç hayatını kaybetmişti. Ömer’in koşarak yolun karşısına geçmek istediği esnada, 41 J 0395 plakalı özel halk otobüsünün şoförü çocuğa çarparak hızla bölgeden uzaklaşmıştı. Bir süre sonra otobüsün şoförü A.Y., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın, ilk ifadesinde çocuğu görmediğini söylediği öğrenildi.
Öte yandan, kazanın en acı görüntüsü ise arkadan seyreden özel halk otobüsünün kamerasına yansıdı. Görüntülerde; otobüsün duraktan çıkıp yoluna devam ettiği, Ömer’in ise bir süre sürüklenip sonrasında kanlar içinde yerde hareketsiz kaldığı görüldü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Hat 51 ve 53’te Geçici Güzergah Değişikliği
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Hobi Olarak Başladı, Meslek Sahibi Oldu
GÜNDEM
Kandıra Köylerinde Tarla ve Bahçelere Kolay Ulaşılacak
GÜNDEM
Kirazdere’ye 2 Yılda 16 Bin Alabalık Salındı
GÜNDEM
Dilovası’nda Kitap Seferberliği: En Çok Dilovası Okuyor!
GÜNDEM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ’NİN ŞİFA KAYNAĞI YAKINDA KAPILARINI AÇIYOR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
28 İLDE OPERASYON: SAHTE ARAÇ KİRALAMA SİTESİYLE 122 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞLAR
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
DÜĞÜN KONVOYUNDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE 46 BİN TL CEZA
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
SEYİR HALİNDEKİ DAMPERLİ TIR ALEV ALEV YANDI