banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, Dadaşları Ağırladı

Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün de Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile makamında bir araya geldi.

KALABALIK ZİYARET

Başkan Önal’a ziyareti sırasında; Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yağız, Vakıf Genel Sekreteri Murat Şenel, muhasip Erdal Durmuş, yönetim kurulu üyeleri Selami Sayım, Erkan Gül ve Şahin Önal, meclis üyeleri Mehmet Sayım, Semih Yurt ile Kocaeli Erzurum Çatlılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Akkaya eşlik etti.

DERGİ VE KİTAP HEDİYELERİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında Vakıf Başkanı Ahmet Önal, belediye başkanı Şener Söğüt’e; Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretlerinin “Marifetname” isimli kitabını hediye etti. Ayrıca Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yağız “Son Nefes Çanakkale” ve yönetim tarafından da vakfın “Dadaş” isimli dergisi hediye edildi.

SÖĞÜT ÇOK MEMNUN KALDI

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sırasında konukları ile yakından ilgilenen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Ziyaretiniz bizleri çok sevindirdi. Erzurumlular bu kentin aynası gibidir. Vatanına, milletine, bayrağına bağlı insanlar yetişir o topraklardan. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal da “Başkanımıza ilgileri dolayısıyla şükranlarımızı sunuyoruz. Bir STK olarak kentimiz için varız, Bizim için Erzurum ne ise Kocaeli de odur. Şehrimizin gelişmesi için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751