Kamuya İşe Alımlarda Mülakat Kaldırılacak

Çakır; “Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldıracağız” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sami Çakır, İzmit’te vatandaşlarla buluştu. İzmit Tavşantepe Mahallesinde kapı kapı gezerek vatandaşların hanelerine konuk olan Milletvekili Çakır, Tavşantepeli gençlerle bir araya geldi.

GENÇLERE AYLIK 10 GB ÜCRETSİZ İNTERNET

Yeni dönemde bir çok çalışmaya imza atmayı planladıklarını söyleyen Milletvekili Çakır, “Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız. Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız. Gençlere aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz. Üniversiteli gençlerimize Gençlik Kartı uygulamasını başlatacağız. Bu kartla gençlerimiz tiyatro, sinema gibi etkinliklerden ücretsiz veya indirimli yararlanacak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817