Elgün’den şiir tadında bir dinleti
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçısı Aytek Mete Elgün’ün aşk ve ayrılık temalı şiirlerini monolog haline getirdiği ‘Tiyatraşk’ isimli gösteri, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde SDKM’de sahnelenecek. Çoğu müzik üstü olmak üzere seslendirilecek olan gösteri bir dinletiden çok, bir performans özelliği taşıyor.

 

SDKM ODA TİYATROSU’NDA

Yaşama ilişkin çarpıcı fotoğrafları belleklere kazımak ve insana ait duyguları resmetmek amacına dönük gerçekleştirilecek olan etkinlikte Şehir Tiyatrosu sanatçısı Elgün, kendi bestelerini de seslendirecek. Bilgievi, 75. Yıl Yetiştirme Yurdu, Roman Kültür Derneği ve otistik öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirilecek olan dinleti saat 18.00’de SDKM Oda Tiyatrosu’nda başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817