Fotoğraflarla Kartepe sergisi Özdilek’te açıldı
Kartepe’nin doğal güzelliklerini su yüzüne çıkarmak, bölgenin bilinmeyen ve görünmeyen mevsimsel özelliklerini tanımak ve göstermek, ilçenin mevcut turizm potansiyelinin tanıtımına katkı sağlaması düşünülen ödüllü fotoğraflardan oluşan sergilemenin ilki Özdilek Alışveriş Merkezi’ndeki Sergi Salonu’nda açıldı.

 

Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Tacettin Akyol’un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Erol Arutan, KATSİAD eski başkanı Mustafa Ertürk, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, muhtarlar, Özdilek Alışveriş Merkezi idarecileri ve fotoğraf tutkunlarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.

 

2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren eserlerden oluşan 41 fotoğrafın yer aldığı serginin açılışında kurdelesini konuklarla birlikte kesen Belediye Başkan Vekili Tacettin Akyol, “156 katılımcının her biri ayrı güzelliğe sahip 981 eserle katıldığı Mevsimlerle Kartepe Fotoğraf Yarışmasının ikincisinde dereceye giren 41 fotoğrafı halkımızın beğenisine sunuyoruz. İlçemizin tanıtımına katkı sağlayacak bu fotoğraf sergisi ilçe genelinde ve farklı illerde düzenlenecek sergilerle sürecek. Tüm halkımızı bu sergiyi gezmeye davet ediyorum” dedi.

 

Konukların beğeni ile gezdiği sergi 10 Mart 2013 Pazar gününe kadar açık kalacak. Kartepe fotoğraflarının sergilemesine önümüzdeki aylarda da İzmit merkez, İstanbul, Ankara ve Bursa illerinde devam edilecek. Geçen yıl da Kartepe’nin ödüllü fotoğraflarının yer aldığı sergilemeler farklı illerde sergilenmiş ve büyük beğeni görmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817