banner2779
banner2752
banner2750

GENÇLER KONSERE KOŞTU

 

Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'ndaki 2013 yılını ilk gençlik konserinde hakim bey şarkısıyla üne kavuşan Mehmet Erdem sahne aldı. İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan’ın da izlediği konserde gençler gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Ünlü şarkısı birbirinden güzel şarkılarını salonu dolduran İzmitli hayranları için söyledi. Kendine has tarzıyla yaklaşık 2 saat sahnede kalan Mehmet Erdem gördüğü büyük ilgiden memnun kaldığını söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan konserde yaptığı konuşmada ’’İzmit belediyesi genç dosttu BİR belediyedir ve Türkiye’nin tek çocuk doktoru belediye başkanı olarak ta genç dostu bir belediye başkanı kardeşiniz var abiniz var ve gerçekten de İzmitimizi Türkiye’nin örnek şehri yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimizi, güzel vatanımızı, ülkemizin bayrağımızı  cumhuriyetimizi daha yukarılara çıkartacak varisler olarak görüyoruz. Gençlerimizi, milli manevi değerlerimizin sahipleri olarak görüyoruz. Türkiye’nin 2023 ve 2070 yıllarına gençlerimizle ulaşacağız. Onun için gençlerimizi her yönüyle sanatla sporla kültürel etkinlerle, müzikle  tanıştırmak arzusu içindeyiz. Her yıl olduğu gibi bu yılda gençlik konserlerimiz devam edecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751