Rasim Ozan Kütahyalı  Körfez’e Geliyor

  Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılacak olan Kütahyalı, “Güncel İç ve Dış Meseleler” konulu konferans verecek. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Osman Özsoy’un yapacağı program Körfez Belediyesi Yarımca Kültür Merkezinde 21 Ocak Pazartesi günü saat 19.00’de başlayacak.

Körfez Belediyesinin kültür etkinliği kapsamında Körfez’de konferans verecek Rasim Ozan Kütahyalı; 1981 yılında İzmir’de doğdu. Taraf gazetesi yazarıdır, Kanaltürk’te yayınlanan Ters Cephe ve Beyaz Tv’de yayınlanan Dinamit programlarında da yorumculuk yapmaktadır. Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin’in firması Plato Film’de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008′den itibaren Kanal T’de ana haberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T’den ayrıldı ve yayın danışmanı olarak CNN Türk’e geçti.Bir süre Reha Muhtar ile Çok Farklı programının danışmanlığını yürüttü.Aralık 2009′dan itibaren Ters Cephe programında yorumculuk yapmaya başladı. Mayıs 2010′dan itibaren de Beyaz Tv’de Dinamit programında yorumculuk yapmaya başlamıştır.
Akşam gazetesi dış politika yazarı Nagehan Alçı ile evlenmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817