banner2752
banner2750
banner2776

Hürriyet Caddesi Sıkıntılı
(Hakan Turcan) - Yaklaşık 2 yıl önce, Kültür Tepesi Projesi'nin başlatılmasıyla birlikte, Hürriyet Caddesi trafiğe kapatılarak Metropol AVM'yi bu caddeye bağlayan, önemli ulaşım imkanı sağlayan yaya üst geçidi İzmit Belediyesi tarafından yıkılmıştı.

HÜRRİYET CADDESİ SIKINTILI
Pek çok işyeri ve onlarca evin olduğu, yüzlerce kişinin yaşadığı, her gün pek çok vatandaşın kullandığı Hürriyet Caddesi, ulaşım konusunda oldukça dertli. Caddenin Kültür Tepesi Projesi kapsamında trafiğe kapatılmasıyla, özellikle alışveriş yapan cadde sakinleri, ellerindeki yük ile uzun bir yol kat etmek zorunda kalıyorlar. Esnaf ise gün içinde malzeme sevkiyatı yapamamaktan dertli.



KÖPRÜ ÖNEMLİ
Başkan Nevzat Doğan, yaklaşık sekiz ay önce, Facebook hesabı üzerinden sorduğumuz "Köprü ne zaman yapılacak?" sorusuna, "Çok yakında yapacağız" cevabını vermişti. Ancak, aradan geçen bunca zamana rağmen köprü yapılmadı!

METROPOL AVM
Kyöd, Apple, Müsiad, Electroworld, 400 Araçlık Otopark, Tanyıldız Düğün Salonu ve Bahane Plus Düğün Salonu gibi, yüzlerce insan tarafından ziyaret edilen önemli kuruluşları içinde barındıran Metropol AVM'nin bir an önce Hürriyet Caddesine, dolayısıyla Kültür Tepesi'ne köprü ile bağlanması gerekiyor.

NE ZAMAN YAPILACAK?
Bakalım, ortadan kaldırılarak yüzlerce vatandaşı mağdur eden, yapılmasıyla büyük bir hizmet getirilmiş olacak bu köprü ne zaman yapılacak? 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680