Gebze personeline sağlık eğitimi

Personele diyet semineri

 

 

Gebze Belediyesi personeli, diyet seminerinde sağlıklı yaşam ve beslenme konularının yanı sıra obeziteye karşı da bilgilendirildi.

 

EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ

Gebze Belediyesi personeline diyet semineri. Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen diyet ve sağlıklı yaşam seminerine konuşmacı olarak katılan Uzman Dr. Hayrettin Mutlu, belediye personelini sağlıklı beslenme konusunda aydınlattı. Seminer öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze Belediyesi ailesinin her ferdi bizim için çok kıymetli. Hizmet kalitemizi bir kat daha arttırmak adına düzenlediğimiz personel eğitimlerimizin yanı sıra, çalışanlarımızın farklı konularda bilinçlenmeleri için bu tip seminerleri de önemsiyor ve uyguluyoruz” dedi.

OBEZİTE ÇAĞIN HASTALIĞI

Sağlık Bakanlığı’nın da asrın tehlikesi obeziteyle mücadele başlattığını hatırlatan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gelecek nesillerimizi tehdit eden obeziteye karşı ilk olarak bilinçlenmemiz gerekiyor. Obeziteyle mücadelede sağlıklı beslenme ve spor önemli. Bizlerde her hafta sonu sağlıklı yaşam yürüyüşleri başlattık. Havalar düzeldiğinde yeniden yürüyüşlerimize başlayacağız. Sağlıklı beslenmenin ipuçlarını bizlerle paylaşacak olan kıymetli hocamıza teşekkür ederim. Sizlere çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar dilerim” dedi. Fatih Üniversitesi Sema Uygulama Hastanesi doktorlarından Uzman Dr. Hayrettin Mutlu 2 gün boyunca belediye personelini diyet ve sağlıklı yaşam konularında bilgilendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817