8 ŞUBAT’A ÜYE KATILIMI OLACAK

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kandıra Sapağı ve Yahya Kaptan kavşaklarının inşaatlarının mart ayında başlayacağını ve 2014 yılının başında bitirileceğini söyledi

AKP İzmit İlçe yönetim kurulu toplantısından önce basın mensupları ile bir araya gelen İlçe Başkanı Ali Korkmaz, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Büyükşehir Yasası ile mahalle haline gelecek olan tüm köylere ‘Köyden Mahalleye Hizmet Buluşması’ projesi kapsamında yasanın özetini içeren broşür dağıtacaklarını söyleyen Korkmaz, Yahya Kaptan heykeli tartışmasına açıklamaları ile katıldı. Yahya Kaptan heykelinin de Atatürk Heykeli gibi sahipsiz bırakıldığını söyleyen Korkmaz, önemli olan ruhun yaşatılması olduğunu kaydetti. Korkmaz, Mart ayı itibariyle Kandıra Sapağı ve Yahya Kaptan kavşaklarının inşaatlarının başlayacağını da söyledi. 
 
8 ŞUBAT’A ÜYE KATILIMI OLACAK
Gazetecilerin basın onur gününü kutlayan Korkmaz, teşkilat çalışmaları kapsamında Kuruçeşme Mahalle İrtibat bürosunun tamamen hazırlandığını ve çalışmaların başladığını belirtti. Gençlik kollarının ilk kez gençlik kolları danışma meclisi toplantısı yapacağını söyleyen Korkmaz, toplantının bugün saat 19.00’da Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini kaydetti. ayrıca 8 Şubat’a ilçe Danışma Meclisi toplantısı olacağını ifade eden Korkmaz, “Bu toplantıda ilçe basında eski HAS Partililerin katılımı olacak. Diğer partilerden katılım için de görüşmeler devam ediyor” dedi. 
 
HEYKEL TARTIŞMASINA KATILDI
CHP’nin her şeye karşı mantığı ile kentte yapılan çalışmaları görmediğini söyleyen Korkmaz, Mart ayında temelleri atılacak olan Kandıra Sapağı ve Yahya Kaptan kavşaklarına da CHP’nin karşı çıkacağını söyledi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve CHP İlçe Başkanı Selman Yıldırım arasında başlayan Yahya Kaptan Heykeli tartışmasına katılan Korkmaz, “Sembolik heykeller değil, ruhun yaşatılması önemli. Yahya Kaptan anıtı da tıpkı Atatürk Anıtı gibi atıl bırakıldı. Selman Yıldırım daha düne kadar orada bir heykel dahi olduğunu bilmiyordu” dedi. 
 
KÖYLELER 30 BİN BROŞÜR
Büyükşehir yasası ile mahalle haline gelen köylerde yasayı anlatmak için çalışma yaptıklarını söyleyen Korkmaz, proje komisyonlarının hazırladığı ‘Köyden Mahalleye hizmet buluşması’ projesi kapsamında tüm köylere 30 bin broşür dağıtılacağını kaydetti. büyükşehir yasasının özetlendiği broşürlerin tüm hanelere dağıtılacağını söyleyen Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin köylere büyük yatırımlar yaptığını kaydetti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817