AK GENÇLER HASTALARI UNUTMUYOR


            AK PARTİ DERİNCE GENÇLİK KOLLARI Halk ve İlişkiler Birim Başkanlığının düzenlemiş olduğu etkinlikte Derince’li Akgençler Derince Devlet Hastanesindeki hastaları ziyaret etti. Ziyarete kısa bir süre önce göreve gelen Başkan İbrahim EREN’in yanı sıra Ak Parti Derince Gençlik Kolları Yönetiminden Özhan Hikmet KOYUNCU , Arif İPEK , Vedat OMURCA, Kadir ÇILDIZ, Canan DEMİRCİ ,Ömürcan KILIÇ , Murat YILMAZ ve mahalle teşkilatlarından oluşan gençler katıldı.

KARANFİL DAĞITTILAR

            Derince Devlet Hastane’sinde yatmakta olan hastaları ziyaret eden AkGençler vatandaşların dertlerini tek tek dinleyip not aldı. Hastalara moral olması için karanfil dağıtmayı da ihmal etmeyen gençler, hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

HASTALAR HASTANE HİZMETLERİNDEN MEMNUN.

Derince Devlet Hastanesi’nde 100 den fazla odayı ziyaret eden gençler , hastaların hastane hakkında olumlu düşünceleri karşısında çok sevindi. Ziyaret edilen her oda hastaların dertlerinin tek tek dinlenmesi , çözüm sunulmasını  hastaların yüzünü güldürdü. Özellikle hastanenin doktor ve hemşirelerinin çok iyi ve güler yüzlü olduğunu belirten hastalar, temizlik personellerinden azda olsa şikayetçi olduklarını ama Türkiye’nin her kesiminden tedavi için gelen hastaların çoğunluğu nedeniyle bunu doğal karşıladıklarını dile getirdiler.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK.

Derince Devlet Hastanesi Ziyaretinden sonra bir açıklama yapan Ak Parti Derince Gençlik Kolları Başkanı İbrahim EREN ” Gençlik kolları kapsamında göreve geldiğimiz ilk günden  bugüne kadar hasta ziyaretlerimiz olsun, yaşlı ve durumu iyi olmayan vatandaşlarımız olsun, gazi vatandaşlarımız olsun sürekli ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bundan sonrada düzenli olarak ziyaretlerimiz devam edecek.Sırada gençlere yönelik güzel projelerimiz var. Bunları için çalışmalarımız devam ediyor. Ziyaretimize katılan  genç kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817