AK Gençlerden Teknolojik Yenilik

Yerel seçimler öncesi ilçelerdeki çalışmalarına hız veren AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları teknolojik bir yeniliğe imza attı.

 

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Seçim İşleri Birimi tarafından hazırlanan ‘Gençlik Kolları Coğrafi Bilgilendirme Sistemi’ ocak ayının başı itibarıyla faaliyete geçti. 

 

İl gençlik kollarının ve ilçe gençlik kollarının yapacakları programları, toplantıları, etkinlikleri takvim halinde arşivleyebildikleri programa internet üzerinden ulaşılabilecek. Sekreteryadan sorumlu başkan yardımcıları tarafından kullanılacak programın eğitim toplantısı önceki gün ilçe seçimleri işleri başkanları ve ilçe sekreteryalarının katılımıyla gerçekleşti.

 

Çalışma hakkında bilgi veren AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Mevlüt Ağra “Hazırladığımız program sayesinde; 12 ilçemizde gençlik kollarımız, yürüttüğü teşkilat çalışmaları, seçim hazırlık merkezi çalışmaları ve diğer etkinlikleri bu programda belirtecekler. Böylece her ilçe gençlik kollarımız birbirinden haberdar olacak. Ayrıca hazırlanan programda hangi mahallemizde kaç genç vatandaşımız var ve o mahalledeki genç üye sayımız ne görebileceğiz. Böylece mahallelere özel çalışma yapabileceğiz” dedi.

 

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları olarak pek çok ilke imza attıklarını dile getiren İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın “her geçen gün farklı bir teknolojik yenilikle tanıştığımız bu günlerde, AK Gençler olarak bizde klasik yöntemlerden teknolojik yöntemlere geçiyoruz. Çalışmalarımızı programlamanın en güzel yolu teknolojidir. Bundan 10 yıl sonrada bu gün yapılan çalışmalar en detaylı şekilde görülebilecek. En ücra mahallemizden, en merkezi mahallemize genç üyelerimizin analizini yapıp çalışmalarımızı yönlendirebileceğiz” diyerek AK Parti Gençlik Kolları’nın teknolojiyi yakından takip ettiğini dile getirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817