Ak Parti Gölcük Engellileri ziyaret ediyor


AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Fuat Elmas,İlçe Yönetim kurulu üyesi Sinan İşeri ve AK Parti İhsaniye Mahalle Başkanı Seyfi Öztürk ile birlikte,İhsaniye Merkez Mahallesinde Engelli Vatandaşları Ev ve İş yerlerinde ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretlerde Engelli Vatandaşlardan Hüseyin Bat ve  Halil İbrahim Şenol’u iş yerlerinde,Serkan Ürküt ve işitme engelli olan eşi Züleyha Ürküt ile Murat Genç’i evlerinde ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretlerden dolayı Engelli vatandaşlar AK Parti Gölcük İlçe Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Fuat Elmas,İlçe yöneticisi Sinan İşeri ve AK Parti İhsaniye Merkez Mahalle Başkanı Seyfi Öztürk’e teşekkür ettiler.

AK Parti Gölcük İlçe Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Fuat Elmas,yapılan ziyaretlerde Engelli vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip not alarak bu yönde hemen bir çalışma yaparak durum değerlendirmesi yapacaklarını ve konularla ilgili mercilere ulaşarak bu isteklere bir çözüm bulunması konusunda destek vereceklerini belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817