banner2779
banner2752
banner2750

AK PARTİ KARTEPEDE DURMAK YOK!

 

Kartepe Rahmiye Mahallesi’nde kahve ve hasta ziyaretinde bulunan Belediye Başkan Vekili Yusuf Özdemir’e, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları da eşlik etti. İlk ziyaretlerini mahalle kahvesinde gerçekleştiren başkanlar mahalle sakinleri ile sohbet ettiler.

 

Samimi bir atmosferde içilen çaylar eşliğinde gerçekleşen sohbette Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, “Mahallerimiz her geçen gün kendini yenilemektedir. Mahallenizde eğitim öğretim hizmeti veren Kamer Öncel Sağlık Meslek Lisesi bölgenin önemli bir eksikliğini gidermiştir. Pınarbaşı’nda yapılan çok fonksiyonlu park yanı sıra mahalle genelinde şık parke yollar halkın kullanımına sunulmuş durumda. İlçe genelinde yaşanan değişim ve gelişim hızla sürmektedir” dedi.

 

Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Özdemir de, “Sayın başkanımız Şükrü Karabalık önderliğinde belediye meclis üyeleri ve tüm birimler ilgili kurumlarla birlik ve beraberlik içinde başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Siz değerli vatandaşlarımızın desteği ile daha güzel günlerin bizleri beklediğinden şüpheniz olmasın” dedi. Başkanlar kahve ziyaret ardından Rahmiye Cami Dernek Başkanı Hayrettin Arslan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751